vrijdag 14 november 2014

Beauty: Glitter & Glamour


We zitten alweer op de helft van de maand november en dat betekend dat de feestdagen steeds dichterbij komen. Dus het begint alweer tijd te worden om langzamerhand je outfit te gaan bedenken die je gaat dragen tijdens de feestdagen. Naast een te gekke outfit, mag ook een feestelijke make up look niet ontbreken.


Hoe meer glitter hoe beter en hoe meer het glans hoe leuker. Rihanna song ooit, "Shine bright like a diamond" en dat is denk ik ook wel één van de zinnen die je tijdens het samenstellen van je make up look in je achterhoofd moet houden. Je mag tijdens de feestdagen helemaal over de top gaan en wees vooral niet bang om met verschillende lagen te spelen. Meng zachte pastel tinten, met opvallend koper of ga voor felle kleuren met glanzend goud. Alleen een mooie kleur op je lippen is dit keer niet genoeg, want daar overheen mag ook zeker een glanzende lipgloss niet ontbreken.


Is dit allemaal wat teveel van het goede en wil je liever een minder gewaagde look. Kies er dan voor om bijvoorbeeld alleen je ogen te laten glinsteren of je mond te laten stralen en wat dacht je van je haar dat kan natuurlijk ook.Ga jij voor glitters tijdens de feestdagen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten