vrijdag 31 oktober 2014

1, 2, 3, 4 hoedje van..


Van de zomer kon je al niet om deze trend heen, maar dit najaar en straks in de winter kunnen we ook niet meer zonder. Naast dat de beanie nog steeds erg populair blijft, zal langzamerhand de hoed de favorieten rol overnemen, Van enorme flaphoeden tot een bescheiden fedora en ook het bolhoedje mag weer gedragen worden.


Accessoires maken je outfit af en naast een mooie tas en een lekkere warme sjaal mag er ook niets missen op je hoofd. De hoed zie je steeds meer in het straatbeeld voorbij komen, maar blijft een gewaagd item voor vele onder ons terwijl het zo leuk staat. Waarom dit precies is begrijp ik best. Een beanie is denk ik een stuk toegankelijker en valt minder op. Terwijl eigenlijk misschien wel een hoed een stuk stijlvoller is, maar tegelijkertijd ook gelijk een blikvanger kan zijn als je er mee rond loopt. Vandaar dat de drempel misschien wat hoger ligt, maar ben je eenmaal daar overheen hoor ik van vele dat je dan niet meer zonder over straat wilt.


De meeste hoeden dit najaar zijn verkrijgbaar in verschillende naturel en aardetinten, daarnaast spelen zwart en donker blauw ook een grote rol in de "hoedenwereld". Een hoed kan klassiek en stijlvol staan, maar kan zeker ook een stoer accessoire zijn. Kies je hoed in de zelfde tinten van de rest van je outfit, of ga voor een contrasteren kleur zodat deze een echte eyecatcher word. Hoeden zijn leuk en trendy, maar niet geheel onbelangrijk zit het natuurlijk ook lekker warm.


van links naar rechts
€95,- Reiss/ €33,- River Island/ €44,95 de Bijenkorf
€39,95 de Bijenkorf/ €30,- Monki/ €36,- Topshop
€14,99 H&M/ €32,- Topshop/ €19,99 H&M


Wat vind jij van de hoeden trend en zou je er eentje dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten