zaterdag 6 september 2014

MAN: Held op sokken


 

Dat witte sokken een taboe zijn voor de man tijdens bijv. een eerste date, is denk ik al lang duidelijk maar om dan gelijk naar een basic zwart, grijs, donker blauw of bruin paar te grijpen is wel heel erg makkelijk. Ondanks dat sokken maar een klein onderdeel zijn van je outfit, kunnen ze wel degelijk een (grote) rol spelen.


Een heel artikel over sokken, hmmm... Er valt weinig te vertellen over dit kleine kledingstuk zal je denken, maar ik kan je alvast vertellen dat ze net de kers op de taart kunnen zijn. Een goed paar sokken anno 2014 houdt wel van een uitdagende uitstraling en is te verkrijgbaar in alle kleuren, met verschillende prints. Echte eyecatchers kan je ze ook wel noemen.

bron
bron

Sokken met stippen en strepen kennen we wel, maar er zijn ook genoeg andere prints verkrijgbaar. Zo zijn er sokken met smilies, hamburgers, wolken, skulls, beren en ga zo maar even door. Nou begrijp ik best dat je dit misschien gelijk wat te heftig vind en dit (nog) niet aan durft. Grijp dan eens naar een felle kleur sokken, bijv knal geel, blauw of misschien wel neon roze.

van links naar rechts
€11,45 Happy Socks/ €24,30 Paul Smith/ €14,30 Lazy Oaf
€20,- Odd Future/ €4,30 Asos/ €11,45 Happy Socks
€24,30 Paul Smith/ €20,- Odd Future/ €11,45 Happy Socks

Combineer de opvallende sokken bij een basic look, of bij een pak zoals deze heren hier boven. Heb je wat meer lef, laat dan je sokken goed zien, door ze te dragen bij een korte broek of door je broekspijpen iets op te rollen. Sokken zijn hip en hoeven echt niet meer verstopt te worden. Durf ze te laten zien, want met al die gekleurde sokken word de modewereld er toch een stuk vrolijker van.Wat vind jij van deze opvallende sokken en zou je zelf of je partner er in zien lopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten