woensdag 10 september 2014

Lookbook: Zara FW '14/'15


Oversize, basic, minimalistisch en nonchalant. Ik vind het lookbook van Zara eigenlijk best wel verrassend, dit omdat ze voor lang, nonchalant en veel oversize kiezen. Iets wat ik best wel verwacht van het modehuis, maar niet in zo'n grote hoeveelheid. Het is naar mijn idee een ander lookbook wat we gewend zijn van Zara en of ik het een succes vind weet ik eigenlijk nog niet zo goed.

Er zitten best leuke items tussen, maar als je me zou vragen of ik sta te springen om één van deze looks te shoppen zeg ik gerust nee. Ik word niet warm van dit lookbook en aan de ene kant valt het me zelfs wel tegen. Ik had meer en iets anders verwacht, maar goed wie weet komt dat nog.. Ben benieuwd wat ze voor de feestdagen in petto hebben.
Wat vind jij van het lookbook van Zara?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten