donderdag 4 september 2014

Lookbook: Primark FW '14/'15


Terwijl ik dit bericht voor jullie typ, schijnt de zon en is de lucht fel blauw. Terwijl er vorige week nog herfstachtige toestanden plaats vonden, lijkt het nu wel weer hartje zomer. Niks is zo veranderlijker dan het weer, zeggen ze dan ook. Heerlijk als je het mij vraagt, maar stiekem vind ik het ook niet zo heel erg als ik straks weer mag genieten van de gekleurden bomen, fluffy truien en boerenkool met worst.

Of ik er al helemaal klaar voor ben, weet ik niet maar Primark is dat sowieso al wel. Langzaam verdwijnt de zomer sale en komt de nieuwe collectie de winkels binnenstromen. Zwierige jurkjes maken plaats voor wolle truien en slippers worden vervangen door stoere boots. Ik krijg hierdoor spontaan de shop-kriebels van en om die bij jullie ook aan te wakkeren deel ik vandaag het lookbook van de herfst/winter collectie van Primark.


Oversized, Scandinavische invloeden, fake fur, harde kleuren en pastel tinten. Het lookbook is een mengelmoes van veel wijde en lange silhoutte wat naast een "Tomboy" look ook voor vrouwelijke outfits zorgt. Ik hou van dit lookbook en dit komt mede doordat ik de oversized jassen erg leuk vind. Ook vind het het opvallende mosterd geel erg leuk in de collectie. Wat me minder aanspreekt is het latex-achtige rode rokje, maar ach ieder zijn ding.

Benieuwd naar het lookbook? Scroll dan snel even verder en laat me weten wat je er van vindt.


 bron

Wat vind jij van het lookbook van Primark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten