zondag 14 september 2014

Het Fashion Feestje van Miss Etam en Promiss


Miss Etam en Promiss, je kent de winkels vast wel en nou heb ik eigenlijk gelijk een vraag voor jullie, gaan jullie er wel eens winkelen? Deze vraag stelde namelijk één van de medewerkers van deze Nederlandse modeketen mij ook. Om eerlijk te zijn en dat heb ik ook tegen haar gezegd, kom ik er nooit. "Niks voor mij, vast alleen voor wat "oudere" dames", dacht ik voor het bezoeken van het "Fashion Feestje". Want ik kan je vertellen dat na het bezoek aan dit enthousiast en gezellige event mijn mening helemaal veranderd is.


Na een lange reis van ruim twee uur kwam ik eindelijk aan op het station van Zoetermeer. Daar werd ik samen met nog veel meer andere bloggers vrolijk en vriendelijk onthaald door een paar medewerkers van Miss Etam en Promiss die ons naar het hoofdkantoor brachten. Daar aangekomen en genoten te hebben van een goede bak thee en een overheerlijke brownie begon dan eindelijk de modeshow waar we allemaal op zaten te wachten. Ik was erg benieuwd, want ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten dus liet ik alles maar lekker over me heen komen.

Voor dat de show begon werd ons ook verteld dat naast professionele modellen er ook klanten en zelfs medewerkers mee zouden lopen. Super leuk! Want zo laat je perfect zien hoe de kleding staat bij de "echte" Nederlandse vrouw. Het is dan ook niet voor niets dat zowel Miss Etam als Promiss het belangrijk vinden om juist voor de Nederlandse vrouw kleding te maken en door ook nog eens niet alleen modellen mee te laten lopen lieten ze dit nogmaals goed blijken.

De show begon met de nieuwe collectie's van Promiss. Promiss is een merk wat stijlvast, vrouwelijk, klassiek en trendy is. Een winkel waar je altijd terug kan komen om je garderobe elk seizoen aan te vullen met vernieuwende items die bij jou stijl past.


Het kleuren palette van Promiss dit najaar is vrij donker met hier een daar wat lichte tinten om af te wisselen. Fake fur en de fluffy vesten spelen een grote rol in de collecties en ook de klassieke jurken voor een avondje uit of voor naar het werk mochten ook niet ontbreken. De hele collectie is erg vrouwelijk, maar hier en daar bevond zich wel degelijk een nonchalante knipoog. Mijn favorieten zijn wel de grijze ombre jas en de sweatpants.


Na de show van Promiss, was Miss Etam aan de beurt. Miss Etam ken ik eigenlijk beter dan Promiss ondanks dat ik er nooit binnen kwam. Na het zien van de show van Promiss was mijn beeld al voor een deel veranderd en ik kon dan ook niet wachten tot de show van Miss Etam begon.


Miss Etam is een trendvolgend en vrouwelijk merk wat meer alledaagse kleding aanbied. Terwijl de kleuren bij Promiss vrij donker waren, waren ze bij Miss Etam een stuk lichter. Het kleuren palette oogde vrij warm doordat er veel bordeaux rood, oranje, okergeel en bruin in de collecties werd gebruikt. Ook hier waren de fluffy vesten aanwezig maar daarnaast viel het me op dat er veel met verschillende prints werden gespeeld. Van aztec tot luipaard en van bloemen tot olie vlekken.


Het was een bruisende show, want naast de gewone collectie werd er ook de limited edition collectie laten zien en alsof dat nog niet alles was werd ook de lingerie lijn die ze vanaf oktober gaan verkopen geshowd.

De favorieten van deze show waren een stuk lastiger uit te zoeken, niet omdat ik niets leuks kon vinden maar meer omdat ik zoveel leuk vond. Zo vind ik het zwart-witte luipaard vest erg leuk, maar ook het gouden rokje en de broek met natuur print zijn super.


Wauw! Was het eerste wat in me op kwam na het zien van de shows. Wat was dit verrassend en zeker weten een echt Fashion Feestje. Ik had van alles verwacht maar dit eigenlijk niet. Het beeld wat ik van deze twee winkels had is totaal veranderd. Nee, deze winkels zijn niet perse voor "oudere" dames, ook het jonge publiek kan wel degelijk een trendy outfit scoren. Zelf zou ik eerder naar Miss Etam gaan dan naar Promiss, maar dat is meer omdat een klassieke outfit niet zo mijn ding is. Ik ben erg blij dat ik uitgenodigd was voor dit event, want ik weet zeker dat veel van jullie mijn eerste mening over deze winkels met mij deelde. Vanaf nu weet je dus beter na het lezen van dit blogbericht, want voor een paar mooie eyecatchers kan je dus ook terecht bij de Miss Etam en Promiss. Ik ga er sowieso nog eens een kijkje nemen, jij ook?


Wat vind jij van de nieuwe collectie's van Miss Etam en Promiss?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten