dinsdag 23 september 2014

H&M Conscious Denim Collection '14


H&M heeft vanaf 2 oktober weer een nieuwe conscious collectie in de rekken hangen. Dit keer geen exclusieve lijn zoals ze in maart aan ons aanboden, maar een stoere denim collectie. Duurzaam in het blauw paraderen met de hele familie is straks geen probleem, want de collectie is namelijk voor mannen, vrouwen en kinderen verkrijgbaar.


Een gaaf broekpak, een stoer jack en een klassiek overhemd. Er is overal aan gedacht en dat maakt deze lijn zo leuk. Zelf loop ik eigenlijk nooit in een spijkerbroek of in het algemeen in denim maar door deze collectie krijg ik wel spontaan zin om iets aan te schaffen. Blauwer dan blauw kan je er eigenlijk niet bij lopen, maar dat maakt het geheel eigenlijk juist zo leuk. Mijn favorieten zijn wel de stoere tuinbroek voor de meiden, het broekpak van de dames en de toffe sweater voor de mannen die overigens ook voor de dames verkrijgbaar is.

Dus ben je nog altijd opzoek naar een perfect basic denim item met een kleine twist, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op 2 oktober in de winkel of op www.hm.com
Welk item van de conscious collectie is jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten