vrijdag 12 september 2014

Diesel Black Gold Spring 2015


De herfst moet nog beginnen en de winter is nog lang niet in zicht, maar in de modewereld zijn ze deze seizoenen al lang weer gepasseerd. Het is namelijk alweer tijd om de lente collectie's te laten zien en om jullie natuurlijk een beetje op de hoogte te houden show ik vandaag de nieuwste collectie van Diesel Black Gold.


De collectie heeft naast invloeden van de jaren 90 ook een sausje van de jaren 80 over zich heen gekregen. Iets wat ik helemaal niet erg vind, want ik hou daar wel van. Niks oversized, maar alles mag weer lekker getailleerd zitten. Het glinstert je hier en daar zelfs allemaal tegemoet. Zoals we gewend zijn van Diesel is het een stoere collectie, maar zeker ook vrouwelijk en zelfs soms wat girly. Er zitten mooie looks bij, zo ben ik echt fan van de eerste vier donkere looks en vind ik sommige witte looks ook wel erg leuk. Neem snel een kijkje en vertel me welke looks jij het leukst vindt.

 bron


Welke looks zijn jou favoriet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten