vrijdag 22 augustus 2014

Lookbook: Boohoo Fall/Winter 2014Het blijkt dat de zomer nog niet helemaal aan haar einde is gekomen, ondanks dat ze ons de laatste tijd genoeg trakteert op regen waardoor het net herfst lijkt. Doordat het wat frisser begint te worden begint het bij mij al wel te kriebelen om weer opzoek te gaan naar de leukste herfst-outfits want een nieuwe seizoen betekend natuurlijk ook nieuwe kleren. En ook al duurt het dan nog eventjes tot dat het "echt" herfst wordt, is het natuurlijk nooit verkeerd om je goed voor te bereiden.


Verschillende modeketens/webshops hebben al hun lookbooks de deur uit gedaan, waaronder ook de populaire webshop Boohoo. Ondanks dat ik nog nooit wat bij deze webshop wat heb besteld, blijf ik hem leuk vinden. Ik ben zo iemand die dan van alles in het "mandje gooit" en dan uiteindelijk niet afrekent omdat ik niet zeker weet hoe de maten vallen. Ondanks dat wou ik wel graag jullie het lookbook laten zien, want die ziet er erg leuk uit.

Er zijn een hoop verschillende stijlen te zien in het lookbook van Boohoo, maar wat me wel opvalt is dat de jaren 70 stijl een grote rol speelt. Daarnaast zien we girly looks afgewisseld met stoere street outfits en kunnen verschillende hoofddeksels aankomend najaar ook niet ontbreken. Niet alle outfits zijn mijn ding, maar ik heb een favoriet en dat is de ene laatste outfit met het fluffy jasje en het oversized shirt met tekst. Boohoo blijft een hele leuke webshop en telkens als ik hun kleding zie vraag ik me weer af waarom ik nog nooit wat bij hun heb besteld.. Ach wie weet komt dat nog dit najaar..

Wat vind jij van het lookbook en shop jij wel eens bij Boohoo?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten