zondag 24 augustus 2014

Budget Trend Shoppen: Black & White


Trends hier, trends daar. Je ziet ze vaak genoeg voorbij komen op Did You C.. Allemaal leuk, lief en aardig maar waar moet je nou die leuke items scoren en ook nog eens voor een niet al te hoge prijs? Trends zijn leuk en natuurlijk kan je investeren in bepaalde kledingstukken, maar ik als budgetshopper snap best dat je niet altijd even veel zin hebt om veel geld uit te geven aan iets wat je over een paar maanden misschien niet meer aan trekt en alweer opzoek bent naar iets anders wat dan de trend is.

Met deze twee onderwerpen in mijn achterhoofd, om die later samen te voegen, ontstond er opeens een nieuwe rubriek die je steeds vaker op Did You C.. zal terug zien. Namelijk "Budget Trend Shoppen", in deze blogberichten laat ik je zien hoe je een outfit kan samenstellen van maar liefst €100,- in jou favorieten trend. €100,- is nog best veel geld, dat begrijp ik best alleen ik heb het dan over de hele outfit van kleding tot accessoires.Telkens zal er een andere trend worden besproken dus genoeg variatie. De eerste trend die aan bod komt is Black & White en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Black & White, white & black.. Ik krijg er geen genoeg van en ik vind deze trend dan ook heel erg leuk. Je kan alle kanten er mee op, chique, classy, stoer of lekkere girly. De black & white trend is nog steeds helemaal hot en zie je dan ook in veel in de winkels hangen.


Rond de €100,- het is even zoeken om naast budget items ook nog eens trendy items te vinden, maar het is me gelukt. De look a like lerenbroek kan je nog steeds aan en is prima te combineren met een grappige top, ga je toch liever voor classy kies dan voor een mooie blouse of fijne trui. Bij Zara en H&M kan je natuurlijk je lol op, maar ook bij de online shop ASOS zou ik zeker weten als ik jou was even een kijkje nemen.

Accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken, maar omdat ik voor een nog al basic casual outfit wou gaan koos ik voor een simpele tote bag en voor deze old school ketting. Herken je hem nog, de "tattoo ketting" uit de jaren '90. Hij is weer terug van weggeweest! De black & white outfit is natuurlijk alleen een inspiratiebron, want het kan natuurlijk ook zijn dat je maar een paar items leuk vind en niet alles. Vind je het allemaal een beetje té zwart/wit kies dan voor een opvallende kleur in bijv. je accessoires om zo je outfit wat breken.


Wat vind jij van de nieuwe rubriek "Budget Trend Shoppen"?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten