woensdag 20 augustus 2014

"Bagpack" to school


Tot ziens overheerlijke zomervakantie en hallo school! Voor sommige is het einde al een feit en voor andere is die in zicht. De zomervakantie is (bijna) voorbij en dat betekend dat je, je alweer kan voorbereiden op een nieuw school/studie jaar. Niet iedereen vindt school even leuk, maar ik geloof wel dat de meeste die dit lezen shoppen wel leuk vinden en nieuwe spullen kopen voor school is dan opeens niet zo vervelend meer.


Een van de belangrijkste dingen die je mee hebt naast je boeken natuurlijk is de tas waar je ze in stopt. Je kan er voor kiezen om een handtas te gebruiken, alleen dat vind je schouder/rug straks echt niet meer leuk. Kies daarom voor een rugzak, want deze praktische accessoire is naast beter voor je rug dan een handtas ook nog eens een echte fashion eyecatcher.

van links naar rechts
€35,70 Hype/ €45,75 Asos/ €71,45 Herschel
€42,85 Mi-pac/ €42,85 Vans/ €42,85 Mi-pac
€28,55 New Look/ €92,85 Herschel/ €78,55 Eastpak

Saaie rugzakken zijn moeilijk te vinden en dat maakt het zoeken naar de leukste rugzak een beetje ingewikkeld, maar ik kan je verzekeren dat de perfecte voor jou er sowieso tussen zit. Kies vooral niet voor een te grote rugzak, want het probleem is dan dat je hem toch wel vol gaat stoppen met van alles en nog wat, wat je eigenlijk niet nodig hebt. Hou dus goed in je achterhoofd wat je dagelijks mee wilt nemen en wat je in je kluis kan stoppen als je die hebt.

Succes met zoeken naar de perfecte rugzak en natuurlijk op school!Gebruik jij ook graag een rugzak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten