zondag 15 juni 2014

SALE @ Monki


Het is weer zo ver! Langzamerhand domineren de rode afprijs stickers de winkels en dat betekend dat de sale weer van start is gegaan. Ik hou wel van goed sale shoppen en het leek me leuk om eens mijn favorieten van de trendy winkel Monki op een rij te zetten.


Druk, druk en nog eens druk. Als ik aan de uitverkoop denk, denk ik altijd al gelijk aan drukte. Iets waar je wel even rekening mee moet houden als je opzoek gaat naar de leukste items voor kleine prijsjes, maar goed je moet er wat voor over hebben. Ik heb zelf nog geen sale geshopt, maar ik zal vast nog wel even een blik werpen in verschillende winkels. Wel  ben ik even gaan neuzen op verschillende webshops en één daarvan was die van Monki.

Ik blijf Monki een hele leuke winkel vinden en ik kan dan ook heel wat favorieten laten zien. De meeste items zijn voor de helft afgeprijsd en dat is natuurlijk erg interessant.

gele top €6,-/ slangenprint rok €15,-/ loafers €15,-
maxi dress €6,-/ geblokte top €15,-/ graffiti top €4,-
Iphone case €4,-/ eye legging €€10,-
kusjes rok €15,-/ leopard jurk €15,-/ gevlekte top €15,-

De crop tops blijven populair en je kan dan ook heel wat verschillende exemplaren scoren bij Monki. Zoals je ziet is het allemaal wel wat donker en zijn er weinig felle kleuren te zien bij mijn favorieten. Dit kwam mede ook doordat er niet zoveel kleur was en als die er was vond ik het niet zo leuk.

De slagenprint rok en de gevlekte top zijn mijn favoriet, maar ook de kusjes rok vind ik erg leuk. Ik ben benieuwd of jij van sale shoppen houdt, over sla jij de drukte liever over en wacht je op de nieuwe collectie's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten