zaterdag 21 juni 2014

London vs Paris!


Het duurt nog wel eventjes, maar dan is het weer zo ver. Ik ga weer op vakantie! Voor mij zal het dit jaar geen zon, zee en strand zijn. Nou mag die zon van mij best wel schijnen hoor, maar alles behalve languit liggen luieren word het sowieso niet. Ik ga dit jaar "weer" naar Londen voor een week en na een paar dagen rust in Nederland ga ik door naar Parijs, waar ik ook een week zal verblijven.


Sinds ik in 2009 voor het eerst een bezoek bracht aan Londen ben ik helemaal verliefd op deze stad geworden. Ik vind alles aan Londen leuk, de sfeer, de mode, de mensen en de mooie bezienswaardigheden. Ik heb dan ook al wat blogberichten aan deze stad toegewijd, maar goed dat kan ook niet anders als echte "Londenliefhebster"


Ondanks dat ik al heel wat van de stad heb gezien, van markten tot winkels straten en van musea tot de bekende highlights ben ik toch benieuwd of jullie nog een paar tips hebben waar ik echt eens naar toe moet gaan. Dit hoeft echt niet perse met mode te maken hebben. Zo zou ik het echt nog eens leuk vinden om gezellig uiteten te gaan in Londen, maar waar? Of zijn er nog historische plekken waar niet elke toerist naar toe zal gaan, maar waar jij wel bent geweest. Vertel het me en wie weet ga ik er dan wel naar toe!En terwijl ik mijn hart eigenlijk al gegeven heb aan Londen, ga ik ook deze zomer een bezoek brengen aan de stad van de liefde, namelijk Parijs! Ik ben één keer eerder naar Parijs geweest, maar dit was voor school en ik heb dit niet zo als een succes beleefd. Maar nu is het tijd voor een nieuwe kans, want ik denk dat Parijs wel degelijk heel erg leuk kan zijn en ik ben dan ook er benieuwd wat deze stad te bieden heeft.


Voor mij is Parijs dus helemaal nieuw, waar Londen voor mij een beetje een thuishaven is. Goede tips voor Parijs zijn dan daarom misschien nog wel meer welkom dan voor Londen, want wat mag ik echt niet missen en moet ik echt zien? Natuurlijk ben ik in het bezit van handige toeristenboekjes en struin ik het internet af, maar ik hoop dat ik van jou die ene gouden tip krijg. :-)

Ik heb heel erg veel zin in de vakantie's en ik kan dan ook niet wachten tot dat het zo ver is. Natuurlijk zal er net zoals vorig jaar een verslagje komen op Did You C..


Ga jij nog op vakantie en bij jij wel eens in Londen en/of Parijs geweest?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten