maandag 23 juni 2014

House of Holland Resort Collection 2015


Een kleurrijke dierentuin kan je de nieuwe collectie van House of Holland ook wel noemen. Terwijl de ontwerpen niet eens zo heel erg ingewikkeld zijn en de silhouette niet heel erg vernieuwd. Zijn de prints stuk voor stuk echte eyecatchers en dat is dan ook de reden waarom je niet om deze collectie heen kan.


Zeebra, tijger, slang en luipaard prints worden weer op een andere manier laten zien door House of Holland. Het modehuis heeft namelijk de standaard kleuren hier en daar achterwegen gehouden en ze verwisseld voor felle neon tinten om ze daarna een metallic sausje te geven.


Naast metallic zien we hier en daar ook wat denim voorbij komen, dit geeft de collectie een extra rauw randje, wat haar zeker niet misstaat. Ondanks dat bijna elk ontwerp een eyecatcher is, is het bomberjack met de tekst "My Pussy, My Rules", wel de koploper. Dit was een de slogan van een seksuele gezondheidscampagne in de jaren 70. Persoonlijk vind ik dit stuk niet zo heel erg indrukwekkend, maar ik begrijp dat ik niet met iedereen deze mening deel.


House of Holland heeft metallic op een andere manier gebruikt en met de combinatie van felle kleuren vind ik het erg geslaagd. De collectie heeft zo haar zomerse charme en daarnaast is hij ook goed draagbaar. Ondanks het opvallende bomberjack ben ik wel degelijk enthousiast over deze collectie en ik heb dan ook zeker mijn favorieten. Zo vind ik de blauw/paarse slangen jurk super mooi, maar ook de roze metallic blouse is een favoriet. Benieuwd naar de rest van de collectie? Bekijk hem dan snel hieronder.bron


Wat vind jij van de nieuwe collectie van House of Holland?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten