woensdag 4 juni 2014

Beauty Trend: White EyelinerIk en mijn eyeliner, mijn eyeliner en ik. Bijna dagelijks gebruik ik deze kleine maar oh zo onmisbare vriendin. Ik kies altijd voor de zwarte variant maar de trend van 2014 is alles behalve donker omlijnde ogen. Wit is ook in 2014 weer het nieuwe zwart en dit keer op eyeliner gebied. Wissel je zwarte wing(s) in voor sneeuwwitte.
Witte eyeliner, we zagen het al bij verschillende modeshows voorbij komen en nu mogen jij en ik ook met deze trend de straat op. Persoonlijk weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden. Het is niet dat ik het niet mooi vind, maar of ik het zelf zou dragen is een tweede vraag. Het is wel heel erg wit op mijn donkere huid en misschien vind ik het subtiele effect op een lichte huid daarom wel mooier.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze trend vinden en of je hem zelf zou dragen. Zelf denk ik er nog even over na..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten