dinsdag 17 juni 2014

Beauty: Oranje boven!


Heel Nederland is in de ban van het WK voetbal en al helemaal na de eerste wedstrijd die ze vrijdag hebben gespeeld. Als Nederland een dak had, was die er denk ik wel af gegaan, of je nou van voetbal hield of niet iedereen was vrolijk en kon al niet wachten tot de volgende wedstrijd begon, die dan eindelijk morgen plaats zal vinden. Oranje outfits en make up looks je kunt er niet meer omheen, maar waar we misschien nog niet over na hebben gedacht zijn onze haren.


Je hebt ze vast wel een geprobeerd, die gezellige knal oranje spuitbussen waar je een oranje coupe mee kan creƫren. Best leuk, maar waarom zou je niet voor een oranje look gaan die iets langer blijft zitten dan een avondje Hollands voetbal.

Mooi oranje is niet lelijk en als je nog niet overtuigd ben, bekijk dan de inspiratie foto's hieronder. Misschien is het wat gewaagd en het kan best zijn dat je, je net een appeltje van oranje voelt. Maar ondanks dat is het trendy en voetbal-proof tegelijk. Wat wil je nog meer? Ik snap best dat je niet gelijk voor neon oranje kiest, maar een mooie koper-oranje tint is bijv. ook al een idee. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd nog voor een toffe dip dye gaan. Keus genoeg dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten