woensdag 7 mei 2014

Lookbook: Kate Moss x Topshop


Topshop en Kate Moss, dat deze twee goed de handen in een kunnen slaan blijkt maar weer uit de zoveelste samenwerking. Alweer een tijdje ligt de collectie die Kate Moss in samenwerking met Topshop heeft ontworpen in de winkels. Een leuke party collectie vol stijlvolle en vrouwelijke items die je bij mening feestje de eyecatcher van de avond maakt.


Topshop... Het blijft een keten die ondanks dat hij een shop in shop in de Bijenkorft heeft een onbereikbare winkel. Natuurlijk kan je online gaan shoppen, maar persoonlijk vind ik het ook altijd fijn om te zien hoe het er uit ziet en sommige items te passen. Jammer genoeg heb ik bij de shop in shop in de Bijenkorf altijd het probleem dat het gene wat ik wil hebben ze niet verkopen.. Balen dus!

Maar daar gaat dit jaar nog verandering in komen. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat er dit jaar nog een Topshop word geopend. Waar precies is nog niet duidelijk, maar dat we straks onze kerstoutfit bij deze populaire keten kunnen shoppen is een ding wat zeker is. Woeehooee vet leuk en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte! Om alvast in de stemming te komen, hier het lookbook van Kate Moss voor Topshop.
Shop jij graag bij Topshop?

1 opmerking:

  1. Ik had gelezen dat rond oktober er een Topshop geopend zal worden Nederland. Ik winkel er graag, dus ik ben er zeker blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen