maandag 5 mei 2014

Latest obsession: Mona Mara


Mona Mara, het zal me niks verbazen als je nog nooit van dit merk heb gehoord en daarom vind ik het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Dit Britse sieraden merk zit vol eigenzinnige en fashionable eyecatchers die ik helemaal leuk vind.


"We all have a story to tell" en "Character Over Cool" zijn zomaar een paar kreten uit de sieradencollectie die gold plate of van zilver zijn. Ben je opzoek naar wat anders dan een standaard ketting dan kan je, je pret niet op bij het bezoeken van de webshop.

De ene vind ik nog leuker dan de ander en ik heb dan ook zo mijn favorieten verzameld. Wat een groot voordeel is, is dat de sieraden niet verkleuren omdat ze van zilver of goud zijn en het leuke is dan dat je een stuk langer plezier hebt van je aankoop. Want we kennen denk ik allemaal wel het verhaal van de verkleurden sieraden of dat je hele nek groen is vanwege die ene te leuke ketting. Dit is bij de sieraden van Mona Mara dus helemaal niet aan de orde.


Mijn favorieten!
van links naar rechts
"Key to Succes" 48,- pond/ "SWALK, Sealed with a loving kiss" 88,- pond
"Caracter over Cool" 40,- pond/ "We all have a story to tell" 52,- pond

De meeste items zijn in beide materialen verkrijgbaar maar verschillen dan wel van prijs.
En begrijp je mijn liefde voor dit merk? Of Mona Mara in Nederland te koop is, is voor mij niet helemaal duidelijk want ik kon het niet zo 1 2 3 vinden. Wel kan je de sieraden kopen via de webshop alleen moet je dan in het bezit zijn van een paypal account of creditcard.

www.monamara.com


Wat vind jij van Mona Mara en kende je het al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten