zondag 25 mei 2014

Did You C..: mei


Hallo, hallo is daar iemand? Ik ben weer terug van weg geweest! Ik was nog al druk met mijn studie, maar ik ga de draad weer oppakken, zodat jullie om de dag zoals jullie van mijn gewend zijn een nieuw blogbericht voorgeschoteld krijgen.

Vandaag is het weer tijd om de maand mei af te sluiten, want ondanks dat ik nauwelijks in deze maand heb geblogd was ik wel op instagram actief.
1 mei begon goed, want ik ging met mijn vriend naar de Efteling. We hadden erg mooi weer en zijn natuurlijk in alle achtbanen geweest. Het was weer super leuk!


New in: Sealed with a loving kiss


Het was weer eens tijd voor een ander kleurtje. Ik ging weer voor rood, jammer genoeg viel de verf iets bruiner uit dan de bedoeling is, maar dat komt denk ik gewoon door mijn donkere haarkleur die ik van mezelf heb. Ondanks dat vind ik de kleur wel mooi!


Ik was weer eens na een lange tijd in de weer met nail art nagellak en creëerde deze kleurrijke maar minimalistische look. Toen ik dit plaatje in de Vogue voorbij zag komen kon ik het niet laten om er een foto mee te maken. Mijn nagels passen toch perfect bij deze make up look.


Vroegâh! Keek ik wel eens mee met Baantjer terwijl mijn zus en vader dit zaten te kijken. Ik was nog nooit in het museum geweest om daar een drankje te doen, dus dat werd eens de hoogste tijd.


Als echte Coldplayfan kon ik niet wachten op het nieuwe album. Ik heb hem geluisterd en als ik eerlijk ben moet ik wel een beetje wennen, maar ondanks dat vind ik het een mooie cd. Hou jij ook van hun muziek?


Hallo Utrecht! Dat was weer eventjes geleden dat ik je bezocht. Ondanks dat mijn hart toch naar Amsterdam gaat, blijft Utrecht ook wel erg gezellig. Dit was mijn uitzicht toen ik een ijsje aan het eten was, wat staat de Dom er toch mooi bij zo in het zonnetje.


Naast hier een daar wat ontspanning heb ik de meeste tijd in mei besteed aan mijn studie. Hier zie je het begin van een tekening voor modetekenen. Pffooee ik kan je vertellen hij is nog lang niet af. Ik studeer trouwens mode styling op Akademie Vogue, een erg leuke school en ik vind de opleiding ook super.


Ik had de bus gemist en moest een uur wachten, balen.. Maar als troost trakteerde ik mezelf maar op een lekker broodje geitenkaas als lunch. Nommnomm!


En dit is alweer mijn laatste foto. Dit is een geurkaars die naar watermeloen ruikt. Zooo leker! Ik kocht hem bij de Primark en hij doet het verbazingwekkend goed. Ik hou zo van watermeloen en ik kan je vertellen dat de liefde voor dit fruitsoort verder gaat dan alleen deze kaars, maar dat zie je dinsdag in de shoplog die online komt.


Fijne zondag!
X


Instagram:@didyouc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten