woensdag 23 april 2014

Trend: Sweatpants


Hoe fijn zou het zijn om er comfi bij te kunnen lopen en dat het ook nog eens fashionable is? Super, als je het aan mij vraagt en misschien vind ik daarom deze trend wel zo leuk, want de sweatpants trend is helemaal up coming en een mooi exemplaar kan dan ook niet in je kast ontbreken.

We kennen ze denk ik allemaal wel, de welbekende lekker zittende joggingbroek. Nou kan je met een simpel geval lekker thuis op de bank zitten of dragen tijdens het sporten, maar naast de basic exemplaren zijn er ook trendy versies van deze comfi broek die je op verschillende manieren kan combineren.


Van leather look tot tricot en van fel gekleurden tot pasteltintjes. In allerlei soorten, kleuren en maten zijn er sweatpants verkrijgbaar en daarom ook perfect te combineren voor welke look je ook wilt. Draag hem lekker baggy en creëer zo een urban look, of draag hem wat hoger en zo word je outfit weer een stuk klassieker. Sneakers zijn natuurlijk altijd goed onder deze broek, maar wat dacht je van een paar stoere boots of een paar killer heels.Er zijn zoveel leuke sweatpants verkrijgbaar, dat het eigenlijk best wel lastig was om er een paar uit te kiezen. Zelf vind ik een leather look of een gemêleerde versie erg mooi. Ik ben benieuwd wat jullie favoriet is en of je überhaupt wel de trend leuk vind, want ik kan ook best wel begrijpen dat je het helemaal niks vind.

van links naar rechts
€24,95 H&M/ €65,- Topshop/ €35,-  Monki
€59,- Topshop/ €39,95 Zara/ €50,- Topshop


Zou jij een sweatpants dragen als fashion eyecatcher?

1 opmerking: