zaterdag 5 april 2014

Trend: Badpak


We hebben weer een paar dagen van het mooie weer mogen genieten en het was volgens moedernatuur denk ik weer de hoogste tijd om even de zon in te ruilen voor een regenbui en een stel wolken. Nou hoop ik dat ze ons ondanks deze sombere dagen nog een zonnige zomer geeft en om je daar alvast op voor te bereiden is de trend van vandaag daar goed geschikt voor.


Heb je al je vakantie geboekt of ben je alleen nog maar aan het fantaseren waar je dit jaar naar toe gaat, het kan natuurlijk ook zo zijn dat je lekker thuis blijft en dat je hoopt dat het in Nederland lekker zonnig word. Dit hoop ik natuurlijk met je mee en als ik aan zon denk, denk ik al gauw aan een het strand en de zee of het zwembad. Terwijl je op deze plekken van de zon geniet wil je er natuurlijk wel trendy bij lopen en dat kan je natuurlijk doen in de welbekende bikini, maar waarom zou je dit jaar niet eens voor een badpak kiezen.


De badpak is allang niet meer "not done" tijdens zonnige dagen, want dit kledingstuk word steeds meer geaccepteerd in de modewereld en zijn dus hip en fashionable. Net zoals bij de bikini staan nu ook op de badpakken toffe prints en worden ze versierd met leuke accessoires. Omdat de badpak wat gekleder is dan een bikini betekend dit niet dat hij niet sexy is, want anno 2014 is de badpak naast trendy ook sexy, door dat hij bijv. hier en daar wat stukken uit zijn gehaald waardoor je toch nog wat bloot kan showen. En alsof dat niet genoeg is zijn er ook badpakken die het een en andere "shapen" zodat je tijdens het beach volleyballen niet telkens je buik in hoeft te houden. Naast modieus dus ook nog een super handig en zeg nou zelf, een badpak is best comfi.

van links naar rechts
€33,- River Island/ €28,- Boohoo/ €32,- Miss Selfridges/ €18 River Island
€30,- Boohoo/ €47,- River Island/ €28,- Boohoo/ €94,95 Sunseeker


 Ga jij van de zomer een badpak dragen of kies je toch voor de vertrouwende bikini?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten