zondag 27 april 2014

Did You C..: april 2014


Hey! Al een beetje bijgekomen van de eerste Koningsdag of heb je het net zoals ik rustig aangedaan? Of je nou nog lekker brak bent vanwege gister of gewoon friss en fruitig over heb web surft, het is weer tijd voor de maandelijkse Did You C.. en dit keer die van april!
1 april kikker in je bil! Gelukkig werd ik niet één keer in de maling genomen en heb ik een geweldige dag gehad. Ik ging namelijk met mijn lieve neefje, moeder en zus naar de Efteling en ik kan je vertellen dat het een super gezellige dag was en het was zulk lekker weer en helemaal niet druk dus je kon overal snel in. Het leukste vond ik eigenlijk Joris en de Draak en natuurlijk de altijd mooie droomvlucht.


Zwart/wit is een van de trends van dit seizoen en ik draag die dan ook graag. Het liefste dan wel met wat meer zwart dan wit in mijn outfit. ;-)


Ik werd opeens verrast met dit heerlijke verwenpakket van Rituals. Er zat een shampoo, scrub, doucheschuim en bodylotion in en het ruikt zo lekker! Meer dan de helft is al op en ik ben vooral fan van de scrub. Binnenkort eens kijken of ik een groot exemplaar kan scoren.


Yes! Eindelijk kunnen we weer Game Of Thrones kijken. Ik vind dit echt een hele leuke serie en ik kan dan ook telkens niet wachten tot dat er weer een nieuwe aflevering online komt.


Ik hou van bloesem en ik vind het dan ook zo jammer dat je er zo kort van kunt genieten. Dus daarom zetten ik ze even op de foto.


Ben je in Amsterdam en heb je zin in een lekkere hamburger? Dan raad ik je zeker weten de Burgerbar aan. De burgers zijn super lekker en ook erg groot, dus voor een klein hapje ben je daar niet op het goede adres. Er bevinden meer Burgerbar's in Amsterdam en ik bezocht die op de Warmoesstraat. Nom nom nommm!! Ik ga daar zeker nog een keer naar toe.


Nog meer eten! Van uienringen tot chili aardappels en van ansjovisbroodjes tot knoflook garnalen. Op eerste Paasdag ging ik samen met m'n vriend tapas maken en dat betekende dat we eigenlijk de hele middag in de keuken hebben gestaan. Zie hier het eindresultaat en ik kan je vertellen dat het erg lekker was.


Dit was alweer de laatste foto van april, een selfie met mijn nieuwe Forever21 zonnebril. Aanstaande dinsdag komt er een shoplog online met meer items die ik kocht bij deze super leuke winkel. Dus hou de blog in de gaten.


Tot de volgende keer en als je geen maand kan wachten, volg me dan via Instagram en blijf zo up to date!

@didyouc


Geen opmerkingen:

Een reactie posten