zaterdag 22 maart 2014

Topshop x Adidas Originals


Trendy en sportief er bij lopen? Dat kan vanaf nu met de nieuwe collectie van Topshop in samenwerking met Adidas, die 20 maart is gelanceerd. Een collectie van maar liefst 20 items die mijn hart sneller doen kloppen. Hippe crewnecks, stoere sneakers en comfi shorts sporten was nog nooit zo fashionable.


Geen saaie bedoelingen meer tijdens het sporten, je kan nu trendy de sportschool betreden met deze vrolijke collectie vol prints. Ben je niet zo van het sporten, dan kan je natuurlijk net zo goed in een van de items rond lopen, want de "Sporty Chic" trend is ook dit voorjaar populair.

De collectie is erg Adidas, zoals we van ze gewend zijn en misschien wel wat minder Topshop maar de opvallende print doet me wel weer denken aan de Britsche modeketen. De prijzen liggen tussen de €40,- en €120,- en sommige items zijn ook via de webshop verkrijgbaar, maar in de winkels heb je meer kans. (Dat word ff heen en weer vliegen ;-)) Ik vind de collectie erg leuk en vooral de sneakers zijn mijn favoriet!

Wat vind jij van deze samenwerking?

1 opmerking: