vrijdag 14 maart 2014

Spring: Music Top 5


Muziek, ik kan eigenlijk niet zonder. (Hard) rock, pop, electronic, r&b, alternatief en ga zo maar even door. Ik heb niet echt een bepaalde style waar ik helemaal verslaafd aan ben, maar er zijn wel degelijk telkens een paar liedjes die ik graag luister. Vandaag wil ik die met jullie delen en ik heb daarom dan ook een top 5 samengesteld, die je tijdens het mooie weer wat hopelijk het weekend nog even doorzet, kan beluisteren.


Soms heb ik van die momenten dat ik graag opzoek ga naar onbekende nummers en artiesten, alleen dit keer met het samenstellen van mijn top 5 voor jullie is dat niet zo goed gelukt. De nummers zijn bijna allemaal best wel bekend, maar zeker niet minder leuk om naar te luisteren.


Clean Bandit  feat. Jess Glynne - Rather Be

Toen ik dit liedje voor het eerst hoorde werd ik gelijk vrolijk. Een perfect liedje om te luisteren terwijl je heerlijk aan het wandelen bent of in de auto of op de fietst zit. Een fijn liedje om mee te zingen en ook om in weg te dromen. Als je het aan mij vraagt is dit toch echt wel het lente liedje van 2014 voor mij.Stromae - Tous Les Mêmes

Het is nog ongeveer 8 maanden wachten tot dat ik naar het concert van Stromae mag, dus genoeg tijd om de cd uit mijn hoofd te leren. Een van mijn lievelings- liedjes is wel Tous Les Mêmes. Naast dat het liedje leuk is, is de clip net een mini film. Chapeau Stormae!


Sam Smith - Money On My Mind

Ken je dat liedje nog "La La La", samen met Nauthy Boy creëerde Sam Smith deze grote hit in 2013. Dat hij het alleen ook prima kan is wel duidelijk te horen aan dit rustige maar toch swingende nummer "Money On My Mind". Ik vind dat hij een fijne stem heeft om naar te luisteren en ik hou echt van dit nummer. Ik zeg "repeat!"


Coldplay - Magic

Als Coldplay-fan kon het nieuwste nummer van deze band natuurlijk niet ontbreken in mijn top 5. Magic is een vrij rustig nummer, maar als je het aan mij vraagt een echt "Coldplay-nummer". 19 mei komt hun album uit en ik kan dan ook niet wachten hoe de rest van de nummers klinken. Ik vind de muziek van Coldplay altijd erg fijn om naar te luisteren omdat het naar mijn idee niet zo snel verveeld.


Milky Chance - Stolen Dance

Wat een relaxed nummertje is "Stolen Dance" toch. Een perfect liedje om naar te luisteren tijdens het maken van mijn huiswerk of als je even aan het genieten bent van het mooie weer. Ik kende Milky Chance eigenlijk helemaal niet, maar als ze nog meer zulke muziek gaan maken hou ik ze graag in de gaten.


Zo dit was mijn top 5, heb jij ook een paar leuke nummers die je op dit moment graag luister? Deel ze dan met mij door bijvoorbeeld een comment hieronder achter te laten of via social media. Ik vind het altijd erg leuk om "nieuwe" nummers te luisteren. 


Fijn weekends alvast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten