woensdag 12 maart 2014

OOTD: Let's Have Some Fun With The Sun!


Wat een heerlijk weertje is het de laatste tijd toch, perfect weer voor een OOTD! Door dit mooie weer krijg ik spontaan zin om weer eens een short aan te trekken in plaats van een rok of broek. En bij een short hoort een gezellige, opvallende en "gekke" panty! Dus die haalde ik ook maar eens uit de kast.

Let's have some fun with the sun! ;-)
Mickey Mouse! Ik kocht deze panty vorig jaar al in Londen bij de Primark, alleen na een keer hem gedragen te hebben zat er al een enorme ladder in. Ik baalde als een stekker, want ik had natuurlijk geen back up gekocht, dus ik had als nog geen Mickey Mouse panty. Tot dat ik een paar maanden geleden hem ook in Nederland in de winkels zag liggen en ik hoefde dan ook niet na denken om snel een exemplaar te kopen. Het was alleen nog even afwachten op het mooie weer, want ondanks dat hij erg leuk is, is hij niet zo dik.


De top die ik draag is trouwens ook van de Primark en is van de nieuwe collectie die nu in de winkel hangt. Ik vind hem erg mooi en draag hem dan ook best vaak. Hij is kleurrijk maar ook een beetje stoer vanwege de zwarte mouwtjes.


Een jaar geleden vond ik ze wel oke, maar niet echt iets voor mij, alleen sinds kort kan ik eigenlijk niet zonder. Ik heb het over mijn flatform shoes! Ze zijn stoer, trendy, lopen lekker en maken je een stuk groter. Wat wil een vrouw nog meer? Ik zou zeggen "niks". Ik ben erg blij met mijn zwarte flatform's. Een prima schoen als je eens wat anders. Doeeeiii onhandige pumps, hallooo lekker lopende flatform shoes!

top: Primark
short: CoolCat
panty: Primark
schoenen: H&M
ketting: Forever21

Als ik zo naar de foto's kijk, word ik weer vrolijk van het heerlijke weer. De top die ik draag past dan ook perfect bij dit moment van het jaar en de panty blijf ik gewoon echt heel leuk vinden. Wat is het toch altijd weer fijn als het lente begint te worden. Mooi weer, geeft je weer een frisse blik op je kledingkast, vind je ook niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten