vrijdag 7 maart 2014

MAN: Overhemd met print


Hoe drukker hoe beter, hoe gekker hoe leuker en hoe opvallender hoe fashionabler! Het kan allemaal niet gek genoeg, een overhemd met een goede opvallende print kan anno 2014 echt niet meer ontbreken in de kledingkast van de trendy man. Nu de zon steeds meer begint te schijnen is het weer tijd voor wat vrolijks en opvallends, om zo de lente goed te verwelkomen.


Wit, grijs, zwart en blauw. Als je in de kast kijkt van verschillende mannen die een overhemd dragen zal je vaak deze kleuren voorbij zien komen. Prima kleuren om te dragen en ik snap best dat dit netjes is voor je werk, maar wil je toch graag wat anders kies dan eens voor een overhemd met een opvallende print. Zo maak je van je "saaie" outfit in een klap een fashion-statement.


Dat een overhemd saai en stijf is, is al lang niet meer aan de orde. Met deze trend kan je laten zien dat je een overhemd casual en trendy tegelijk kan dragen. Stoere spijkerbroek eronder en klaar ben je, vind je dit nou weer wat te ruig kies dan voor een chino dat is namelijk net wat gekleder, maar toch niet té.

Enthousiast geworden? Ik heb een paar hele leuke gevonden op ASOS.com, jammer genoeg zijn sommige prijzen wel iets hoger dan gemiddeld. Maar ach dan heb je ook wat. ;-)

van links naar rechts
€42,15 River Island/ €193,83 PS By Paul Smith/ €144,70 Stussy
€140,45 Diesel/ €56,20 River Island/ €147,50 Libertine-Libertine
€39,35 Asos/ €63,20 Selected/ €63,20 SelectedWat vind jij van de deze trend en zou je, je het leuk vinden als je lover dit aan zou trekken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten