dinsdag 18 maart 2014

Lookbook: Monki SS14


Chloe Norgaard, misschien herken je haar wel vanwege haar gekleurden haren. Ze is een beetje een regenboog-meisje, want ik weet niet beter dan dat ze steeds een andere kleur haar heeft. Dit keer dan roze, maar ze heeft het ook wel eens blauw, groen oranje of zelfs alle kleuren van de regenboog tegelijk gehad. Een opvallend model en dus perfect voor het lookbook van de Zweedse modeketen Monki. Want Monki is alles behalve standaard en kleurt graag buiten de lijntjes, iets wat haar grote zus H&M niet zo snel zou doen.


Ik draag graag de kleding van Monki en ik vond het dan ook extra leuk toen ik zag dat ze dit keer de zomer campagne wat groter uitpakte dan normaal. In het nieuwste lookbook zien we veel lange items en hier en daar wat kleur. Jammer genoeg niet zoveel en dat valt me eigenlijk best wel tegen. Waarom heeft Monki voor die donkere kleuren gekozen (naast roze, blauw en wit dan) het is lente?!

Het leukste item van de collectie vind ik de lange jassen, die zijn wel erg tof. Maar voor de rest vind ik het nog al "gewoontjes" en dat vind ik best wel jammer. Gelukkig maakt het mooie model een hoop goed, want dat haar vind ik toch wel erg gaaf hoor!
Wat vind jij van het lookbook van Monki?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten