donderdag 20 maart 2014

Hallo "nieuwe Chamali", tot ziens lange lokken..


Soms heb je dat wel eens, je wil een keer helemaal wat anders met je haar. Nou ik had dat eigenlijk al een tijdje alleen wist ik niet zo goed of ik het aandurfde. Ik wou graag weer eens voor wat korter gaan, omdat mijn haar na al die jaren toch niet langer wou groeien had ik dat eigenlijk al wel opgegeven. Eergisteren was het moment daar, ik hakte de knoop door en ging naar de kapper. Veel bedenktijd had ik niet, want ik was eigenlijk bijna gelijk aan de beurt. Kapper: "Nou, wat gaan we doen?" Chamali: "Eeeuhh doe maar een heel stuk er af..?!"


Knip, knip knipperdeknip.. Pfoe er ging eigenlijk best wel veel af, ongeveer 15 cm. Ik schrok wel even toen ik naar de grond en weer terug in de spiegel keek. Hallo "nieuwe Chamali", tot ziens lange lokken..


Na een paar keer goed in de spiegel te hebben gekeken en het zelf opnieuw in model te hebben gebracht (ik ben bijna nooit tevreden over hoe de kapper mijn haar in model brengt..), werd ik er al een stuk vrolijker van. Ik moet echt wel even wennen, maar eigenlijk vind ik het nu wel leuk staan! En ach het groeit anders wel weer aan. Het is even wat anders, maar van mijn vertrouwde pony kon ik nog even geen afscheid nemen hoor. Ik ga dus fris en met een korte coupe de lente in en de zomer tegemoet. Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens een lang stuk van je haar hebben laten knippen en opeens voor kort gingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten