dinsdag 4 maart 2014

Fashion Week with Laura Laine

Giorgio Armani

Een paar jaar geleden liet ik jullie al een serie mooie creatie's zien van de illustrator Laura Laine. Deze dame tekent splinter dunne modellen met eindeloze benen terwijl ze je dromerig aan kijken. Een stijl waar ik van houdt en ik zou dan ook erg graag zo willen/kunnen tekenen, jammer genoeg kan ik dit niet maar er naar kijken vind ik misschien nog wel net zo leuk.

Met de fashion weeks in ons geheugen heeft Laura Laine een serie gemaakt met modellen die de ontwerpen aan hebben van verschillende shows die we afgelopen tijd ook in het "echt" voorbij zagen komen. Van Gucci tot Versace en van Fendi tot Jil Sander.

Ik vind het een verbazingwekkende goede serie en ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden. Sommige stoffen lijken net echt en de ontwerpen kloppen ook zo goed. Je ziet gelijk van welk modehuis het is. Erg mooi, kijk zelf maar.

Gucci

Jil Sander

Marni

Versace

Fendi


Wat vind jij van de illustratie's van Laura Laine?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten