zondag 30 maart 2014

Did You C..: maart 2014


We gaan alweer gedag zeggen tegen de maand maart, een maand vol zon en leuke dingen. De maand waarin ik mijn haar laat knippen, te lekker gegeten heb bij Broadway en waar ik afscheid moest nemen van één van de leukste offline-winkels in Amsterdam.
Deze foto is denk ik een half jaar geleden gemaakt, maar ik poste hem een paar weken geleden pas op instagram. Dit om zo en nu nogmaals de eigenaresse van Open Shop in Amsterdam heel erg te bedanken. (Zij was de eerste die mijn blog promoten) Sinds deze maand bestaat de offline winkel op de Nieuwezijdse Voorburgwal niet meer en dat vind ik heel erg jammer. Maar gelukkig is er ook nog goed nieuws, want via de webshop kan je nog steeds helemaal los gaan, dus neem snel een kijkje! www.openshop-webshop.nl


Selfie Time met een "oud" Monki shirt wat ik weer eens achter in mijn kast vond. Ik blijf die poppetjes erg leuk vinden.


We hebben al best mooi weer gehad in maart en wat is het toch fijn om in de zon een wandelingetje te maken.


Woeehoooee ik was met deze OOTD, Blogger van de week op "Spot 'n Shop". Erg leuk vond ik dat. Heb je het artikel nog niet bekeken? Klik dan hier.Ik ging naar de kapper... en kwam met een kort kapsel terug. Nou ik kan je vertellen dat ik op dit moment er wel aangewend ben, maar ik moest er echt wel even aan wennen hoor. PFfooee! Al een tijdje zat ik er aan te denken om mijn haar er weer eens af te laten knippen, want het groeide toch niet langer. Ik stelde het een hele tijd uit maar opeens had ik de knoop doorgehakt hupaah doe het er maar af. Er is ongeveer 15 cm af gegaan en dat was in het begin echt wel even schrikken..


Broadway, wat een gezellig restaurant is dat en wat kan je daar heerlijk eten! Als je van vlees houdt en dan heb ik het over een goed stuk vlees wat alles behalve klein is, ben je zeker op het juiste adres bij dit steak & grill restaurant. Ik had entrecote en spare ribs en het was heerlijk. Ondanks dat ik niet alles op kon, kon ik het toetje niet overslaan want ze hadden oreo-taart en dat moest ik natuurlijk proeven! Nom..nom...nom...


Ik kreeg deze stipboekjes van mijn vriend te leen, die over de grappige maar depressieve Watamote gaan. Een meisje wat op de middelbare school zit en alles behalve populair is, maar daar van alles aan wilt doen om daar verandering in te brengen. Erg leuk en het leest makkelijk weg. Naast dat de het leuke stripboekjes zijn, vind ik de naam ook al geweldig! "No matter how i look at it its you guys fault im not popular"


Wat een lekker weer was het soms in maart zeg, tijd om maar weer eens mijn (nieuwe) zonnebril op te zetten. Ik heb erg genoten van het weer en ik hoop dat april de zon ook vaak genoeg laat schijnen. Of zou aprilletje zoet ook nog een witte hoed geven? 


Dit was de Did You C.. voor de maand maart weer. Wil je nou niet wachten op de volgende Did You C.. volg me dan via instagram: @didyouc en blijf zo up to date! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten