zondag 2 maart 2014

Did You C..: februari


De maand februari is net afgelopen en we beginnen alweer aan maart. Als je me op Facebook volgt wist je dat niet vorige week zondag maar vandaag de Did You C.. online zou komen. De reden is dat februari al zo'n korte maand is en omdat ik een week niks aan de blog heb gedaan het wel een heel kort maandoverzicht werd, dus besloot ik het een weekje op te schuiven. Ik zou zeggen: Let's start!" We hebben al lang genoeg gewacht.
Ik moest zo lachen toen ik dit plaatje zag, dat ik het niet kon laten om hem met jullie te delen.


Nom nom...! Lekker uiteten bij de Bazar in Amsterdam. Het was weer zoals altijd heerlijk. Zeker een aanrader voor mensen die van low budget en lekker eten houden.


STROMAE!! Ik vind hem tof en ik ga dan toch eindelijk naar een concert van hem. Jammer genoeg duurt het nog eventjes, maar ondertussen kan ik alvast de liedjes uit mijn hoofd gaan leren. Wat ik wel jammer vind is dat het in de Ziggo Dome is... Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar een enorme zaal waar een concert word gehouden is toch minder dan als het klein is. Maar ach, het word vast heel leuk! Wat vind jij van Stromae?


"Spice up your life!" Ik kocht deze schoenen bij de H&M en sinds ik ze heb noem ik ze mijn Spice Girls-schoenen. Ze zitten erg lekker en het was dan ook een extra geluk dat ze ook nog eens in de sale waren. Een win, win situatie dus.


En ben je verwend met Valentijnsdag of heb je er niks aan gedaan? Ik kreeg van "mijn" Valentijn een mooi bosje bloemen. Daar was ik natuurlijk erg blij mee. ;-)


Ik ben nog steeds erg druk met school, maar ik ga er met plezier naar toe. Voor het vak modeontwerpen mochten we een collectie maken voor een modeketen. Ik koos voor het eigenzinnige merk Monki, met als thema space! Dit is een sneak peek van het eindresultaat.


Ik heb een beetje een schoenentik sinds 2014 van start is gegaan. Dit keer kocht ik een paar toffe opvallende sneakers van het merk Hype, waar ik helemaal verliefd op ben. Ik vind ze zo gaaf en vrolijk. Laat de zomer maar komen, dan kan ik deze mooie stappers vaak aan.


Ik sluit februari en deze Did You C.. af, met een hele dikke kus. Het was niet zo'n hele leuke maand, maar ondanks dat waren er naast diepte punten gelukkig ook hoogte punten. Ik hoop in maart weer volop foto's te maken, vol leuke belevenissen.

Fijne zondag!
Liefs Chamali

Instagram: @didyouc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten