dinsdag 18 maart 2014

Blogger van de week op SpotnShop.nl


SpotnShop, een super handige website waar je al je onvindbare items op kunt zetten en waar dan heel wat fashionista's je mee kunnen helpen zoeken. Ik heb al eerder over deze fashion-website verteld, maar voor als je nog nooit van deze website hebt gehoord, zou ik zeker even een kijkje nemen op www.spotnshop.nl als ik jou was. En eigenlijk niet alleen daarom, want ik ben namelijk "Blogger van de week"!

Vorige week poste ik een OOTD met mijn fleurige top en stoere short. Zou je ook wel in deze look willen lopen? Dat kan, want het SpotnShop-team heeft alle items voor je op een rijtje gezet zodat je het makkelijk kan shoppen.Benieuwd geworden naar SpotnShop en het artikel over mij als "Blogger van de week" klik dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten