donderdag 20 februari 2014

Trend: Zwart/Wit


Vooruit, voor deze ene keer mag je van mij de modewereld zwart/wit bekijken, want met de trend van vandaag kan dat ook niet anders. Geen zin in kleur en ben je grijs ook helemaal zat, dan is denk ik de zwart/wit trend jou reddende engel.


Wat zullen we doen, zwart/wit of wit/zwart? Het maakt eigenlijk helemaal niks uit, want met allebei maak je een goede zet. Zwart/wit kan je in verschillende manieren toepassen in je look. Je kan kiezen voor grote en kleine egale zwarte en witte vlakken, maar ook zwarte en witte prints zijn een echte must voor deze trend.


Het kan zijn dat je deze trend wat te basic vind en dat je graag je look toch nog wat kleur wilt geven. Kies dan bijvoorbeeld voor gekleurden accessoires of voor een opvallende lipkleur, nagels of ooglook. Rood vind ik zelf altijd erg mooi en chique staan bij een zwart/wit outfit, maar kobaltblauw of mintgroen kan ook goed.


De zwart/wit trend kan je nu al goed dragen, je hoeft echt niet te wachten tot het wat mooier weer word, want ook met wat frissere weer is een zwart/wit outfit erg leuk. Met zwart/wit kan je alle kanten op, klassiek, stoer, girly en casual.


Om je alvast in de shop stemming te brengen en nog meer inspiratie te geven heb ik het een en ander bij elkaar gezocht. Ik ben benieuwd of er wat leuks voor je tussen zit en wat je van de trend vind. Ik vind de trend wel erg leuk en bewust en onbewust draag ik hem dan ook best vaak.

tas €55,- River Island/top €46,- Topshop/broek €225,- Topshop
zwarte-wit schoen €55,- Topshop
pet €9,10 Asos/jack 80,- River Island/jurk €29,95 Noisy May
transparante top €32,- Topshop/wit-zwart schoen €55,- Topshop


Wat vind jij van de zwart/wit trend?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten