woensdag 5 februari 2014

OOTD: Kiss Kiss Kiss



Ja daar ben ik weer! Het leek even of ik van de aardbodem was verdwenen en dat Did You C.. alles behalve actief was. Jammer genoeg had ik hier een goede reden voor waar ik niets over kwijt wil, maar ik kan je wel vertellen dat er vandaag weer een leuke OOTD online staat. Dus laten we de dosis fashion die jullie gewend van mij zijn weer exploderen deze week! ;-)


Zwart, zwart en nog eens zwart. Je kan er bij mij de laatste tijd echt niet omheen, ik kies vaak voor deze donkere tint als het om kleding gaat. Het zit comfi en staat ook nog eens goed. Om toch wat minder "zwart" door het leven te gaan, kocht ik van de week een hele mooie zwarte kokerrok bij H&M maar met roze kusjes erop.


Dat je een kokerrok alleen maar zou kunnen combineren met een paar pumps en een chique blouse is onzin. Ik combineer graag klassieke items met street en casual touche. Zo draag ik onder de kissable kokerrok mijn comfi nike's en met een heerlijk fluffy vest is deze outfit ook nog eens lekker warm.


Op het shirt wat ik draag staat trouwens "All over the TOP", deze kocht ik twee zomers geleden eens bij Monki en heb ik eigenlijk nog veelte weinig gedragen. Dus vandaag werd het eens tijd.

shirt - Monki
vest - H&M
kokerrok - H&M
sneakers - Nike
legging - Primark
ketting - Primark
 De kokerrok is van de nieuwe collectie en hangt dus nog in de winkels en is ook nog te koop via de webshop. Hij is lekker dik en dus prima voor de winter. Ik vind het leuk om verschillende stijlen met elkaar te combineren en dat is met de OOTD van vandaag wel gelukt, al zeg ik het zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten