dinsdag 25 februari 2014

OOTD: Hype it up!


Jeeehhh!!! De zon brak een paar dagen even door en daar werd ik gelijk een stuk vrolijker van. Nu ik vakantie heb, heb ik een beetje meer tijd voor de blog en kon ik gelijk gebruik maken van het mooie weer voor een OOTD. Met mijn nieuwste aankoop aan mijn voeten en de zon die in mijn gezicht scheen is dit eigenlijk wel de eerste OOTD van 2014 met een lente-sfeertje.
Kleur, waar ben je? Ik weet het, bij het zien van de foto's besefte ik dat ik wel weer een hele donkere look bij elkaar had gezocht. (Hey, de look bestaat niet helemaal alleen uit zwart ik heb een blauwe jeans aan.. ;-) ) Één voordeel, mijn allerleukste gympies van dit moment vallen hier door wel erg goed op. Deze schatjes kocht ik van het weekend in Amsterdam bij de River Island en zijn van het merk Hype, waar ik begin deze maand al eerder over schreef. Mijn obsessies voor dit merk word bijna met de dag groter en ik vind hun producten dan ook erg leuk. Wat vind jij van mijn nieuwe leopard sneakers?


Hoe langer de vesten hoe beter, je kan er straks denk ik echt niet meer om heen want de maxi cardigan wordt en is wel één van de trends van dit voorjaar. Je kan er lekker in wegkruipen en ondanks dat dit eigenlijk helemaal niet zo'n heel dik exemplaar is, zit hij wel warmer dan een "gewoon" vest. Als het straks warmer word en je wilt op een frisse zomeravond iets aantrekken, kies dan eens voor een maxi cardigan, dan zijn niet alleen je blote armen bedekt maar ook gelijk je blote benen!

Qua accessoires heb ik voor een opvallende lange chain necklace gekozen van Primark en mijn mooie KENZO ring heb ik ook maar weer eens om gedaan. High en low-budget zijn dus in deze outfit goede vriendinnen. ;-)Wauw, kan ik toch weer blij zijn met een paar schoenen. Dit worden naast mijn holografische schoenen mijn eyecatchers van het voorjaar. De look die ik vandaag ermee heb gemaakt is nog wat winters, maar ik weet zeker dat als we straks onze blote benen mogen laten zien dat ik er zeker weten ook genoeg mee kan qua styling voor een "nieuwe" frisse look. Dit was weer mijn OOTD voor vandaag, ik hoop snel de volgende te plaatsen die minder donker is...

maxi cardigan - H&M
shirt - Monki
jeans - Zara
sneakers - Hype
ketting - Primark
ring - Kenzo

Kan jij ook zo verliefd worden op een paar nieuwe schoenen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten