donderdag 27 februari 2014

New in: Oversized Dream Shirt


Cadeautjes krijgen, wie vind dat nou niet leuk. Ik geef graag cadeautjes, maar als ik ze krijg vind ik dat natuurlijk ook super! Van de week kreeg ik zomaar een cadeautje van mijn moeder, namelijk dit geweldige, kleurrijke, oversized shirt die me doet denken aan een vrolijke droom.
Het model van het shirt is eigenlijk gewoon recht en helemaal niet zo bijzonder. De opdruk van het shirt daarentegen is juist wel erg opvallend en misschien ook wel bijzonder. Gespiegelde en bewerkte afbeeldingen zie je steeds meer op kleding, hier door creƫer je makkelijk en droomwereld en zie je niet meer zo goed wat precies het object was, wat op de foto werd gezet. Erg leuk, als je het mij vraagt.


Zoals je misschien wel kan zien, zijn de zwarte banen transparant en ook de mouwen zijn van transparante stof. De achterkant die ik trouwens niet op de foto heb staan is gewoon van tricot dus niet transparant. Hier door blijft het dus toch meer een shirt in plaats van een blouse.


Het shirt is een beetje oversized, maar dat vind ik wel leuk. De boyfriend shirts zie je steeds meer in de winkels hangen en naast dat je deze als shirt kan dragen, kan je deze ook prima als "jurkje" dragen met bijv. een legging.

Hoe ik mijn oversized dream shirt ga dragen weet ik nog niet precies, maar je ziet hem vast nog wel een keer voorbij komen in een OOTD of via instagram.

2 opmerkingen: