zondag 23 februari 2014

Moschino Fall 2014 Ready To Wear


Vandaag is het de laatste zondag van de maand en eigenlijk dus ook tijd voor een Did You C.. februari. Alleen omdat de maand februari zo kort is en ik een week niet actief ben geweest met de blog, schuif ik deze even door naar volgende week zondag. Dus die heb je nog te goed. ;-)

Een nieuw onderwerp bedenken voor vandaag was eigenlijk niet moeilijk. De fashion weeks zijn nog niet afgelopen en de veel besproken show van Moschino heeft heel de modewereld op zijn kop gezet. Jeremy Scott heeft de boel weer lekker wakker geschud met een dosis humor, durf en fastfood.


Mc Donalds, leder riemen, spongbob en verpakkingsmateriaal. De nieuwe collectie van Moschino zit vol verrassingen en humor. Terwijl je denkt dat het eigenlijk niet gekker kan, kan dat eigenlijk wel degelijk. Ik heb het dan trouwens wel over "gek" op een positieve manier, want Jermey Scott weet heel goed waar hij mee bezig is en brengt "commerciƫle" merken zo in een nieuw modieus daglicht. Ik vind de collectie erg leuk en mijn favoriete items zijn dan ook o.a de schattige happy meal tas en de geweldige Mc Donalds zonnebril.

Ik hou wel van een dosis humor en kleur in een collectie en daarom heb ik voor jullie ook mijn favorieten looks van de Moschino fall 2014 ready to wear collectie bij elkaar gezocht.bron

Geen opmerkingen:

Een reactie posten