vrijdag 7 februari 2014

Latest obsession: Hype


Lekker luieren, genieten van de zon als die schijnt en vooral veel leuke dingen doen. Dat zijn toch eigenlijk wel de meest belangrijkste dingen die je graag wilt doen in je zomervakantie. Alleen dachten twee vrienden in Engeland hier in de zomer van 2011 even anders over en na nachten lang doorhalen ontstond dan eindelijk hun eigen merk "Hype".


Terwijl ik weer eens lekker aan het rond surfen was op het internet, kwam ik dit leuke opvallende merk tegen. Hype is een stoer, opvallend en trendy merk voor mannen en vrouwen. Met hun kleding en accessoires die druk geprint zijn of juist alleen maar het opvallende logo bedrukt zijn is dit zeker geen standaard merk.


Kleurrijke bloemen worden afgewisseld met stoere galaxy en arty-prints. Genoeg keus dus en als het ene niet opvallend genoeg vind, is er vast wel iets anders wat nog meer opvalt. Ik vind het een gaaf merk, ook omdat het zo veelzijdig is. Vaak zijn er bijvoorbeeld alleen maar sweaters of shirts verkrijgbaar met drukke prints, maar wat dacht je van een toffe hysterische sneakers met luipaard en bloemenprint. Super vrolijk en perfect voor aankomende zomer.


Dat ik enthousiast ben is denk ik wel duidelijk, ben jij dat nou ook geworden. Neem dan snel eens een kijkje op hun website. Liever niet online bestellen. Goed nieuws, River Island verkoopt Hype ook dus je kan zo op je gemak lekker passen.


Wat vind jij van Hype?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten