zondag 9 februari 2014

Elke dag is Valentijnsdag


Over een klein weekje is het weer zo ver. De dag van de liefde zal weer heel wat harten op hol brengen en wie weet de jouwe ook wel. Ga je de hele dag voor de brievenbus liggen voor een valentijnskaart van die ene leuke jongen of weet je al wat voor leuke dingen je gaat doen tijdens deze romantische dag? Of je er nou wat aan doet of niet, ik weet zeker dat iedereen het wel leuk vind om verrast te worden op deze dag vol hartjes en zoetsappige bedoelingen, maar daar heb je naar mijn idee echt geen lover voor nodig hoor.


Valentijnsdag, ik weet nooit zo goed wat ik er van moet vinden en ik kan je dan ook vertellen dat ik eigenlijk nooit zo actief ben geweest met deze commerciƫle maar toch lieve "feestdag". Misschien kwam het ook wel omdat ik nooit verliefd was rond deze datum, maar ondanks dat vind ik eigenlijk dat je niet eens perse verliefd hoeft te zijn om Valentijnsdag te vieren. Er zijn toch genoeg lieve mensen om je heen die je die dag kan vertellen dat je ze lief vind.


Een valentijnskaartje is altijd leuk om te krijgen, maar ook om te sturen. Heb je geen lover, stuur dan eens een leuk kaartje naar je ouders, zus, broer of naar je beste vriendinnen. Hoeft echt niet iets zoetsappigs te zijn, maar zo laat je wel weten dat je aan ze denkt.


Wil je toch lekker uitpakken en zou je wel iets leuks willen doen op 14 februari. Organiseer dan bijv. een lekkere high tea voor al je gezellige single vriendinnetjes en klets en smikkel de hele middag er op los. Je hebt toch geen mannen nodig om plezier te maken. Vind je een high tea teveel werk, dan kan je natuurlijk ook een gezellig filmavondje houden met lekkere hapjes en drankjes of ga uiteten bij dat ene overheerlijke restaurant om te hoek.


Ga iets leuks doen en wees vooral geen zielig musje die geen valentijn heeft. Ach, wie weet loop je 15 februari wel je prins op het witte paard tegen het lijf. Wie zal het zeggen? Elke dag is Valentijnsdag zeggen ze toch wel eens!

Alvast fijne Valentijnsdag!


Wat ga jij met Valentijnsdag doen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten