woensdag 26 februari 2014

Battle: L’oreal Infallible Lipstick vs Maybelline SuperStay 24H Lipstick


Rode lipstick, ik heb ondertussen heel wat tinten rood verzameld en de een is dan ook mooier dan de ander, alleen er is altijd een probleem waar bijna geen een lipstick wat aan kan doen. Op een gegeven moment gaat je lipstick er namelijk af. Maar gelukkig zijn daar de langhoudende lipsticks die ons het leven een stuk makkelijker gaan maken. Om er achter te komen of dit echt zo is daagde ik twee merken uit voor een echte "lipstick" battle!


Of je nou gewoon per ongeluk langs je mond veegt, net een te lekker broodje naar binnen wilt werken of die ene leuke jongen wilt zoenen. Je lipstick blijft jammer genoeg niet op zijn plaats zitten. Hoe vaak heb ik niet na mijn lunch mijn lipstick bij moeten werken of mijn moeders wang schoon zitten boenen nadat ik haar een dikke zoen had gegeven. Alles behalve handig als je het mij vraagt en daarom ging ik opzoek naar de perfecte langhoudende lipstick en koos er  twee uit in plaats van een zodat ik ze kon vergelijken. Ik ging voor de Infallible lipstick van L'oreal en de SuperStay 24h lipstick van Maybelline.Zoals je op de foto's hier boven ziet hebben ze allebei aan de ene kant een sponsapplicator en aan de andere kant een doorzichtige lipbalm om je lippen te verzorgen en glans te geven. De kleuren die ik heb gekozen zijn allebei de felste kleur rood in het assortiment dat is van Maybelline Red Passion 510 en van L'oreal RED 506. Op de foto's zie je het niet zo goed, maar de lipstick van Maybelline neigt iets meer naar roze/rood.


Allebei de lipsticks zijn eigenlijk geen lipsticks want zoals ik al eerder zei mag je deze gewoon met een sponsapplicator opbrengen zoals die van een lipgloss. Het fijne aan een sponsapplicator is wel dat je precies te werk kan gaan en een foutje maken is dan ook bijna niet aan de orden. Maak je nou wel een foutje, verwijder hem dan snel met een wattenstaafje waar een beetje make up-remover op olie basis op zit, want anders gaat het er echt niet af. Dat is dus eigenlijk al een goed voorteken.

Zoals je kan zien op de eerste foto's zijn allebei de "lipsticks" fel van kleur en dekken goed. Na het opbrengen van de kleur moet je echt wel even wachten tot hij droog is, doe je dit niet dan zal hij namelijk als nog "sneller" eraf gaan/slijten. Is alles goed droog, stift dan de gloss over je lippen en shinen maar. ;-) Naast dat hij erg glimt, verzorgt en versoepeld hij de lippen ook nog eens.


Om ze zo goed mogelijk te testen heb ik allebei de "lipsticks" een paar dagen op gehad en daar mee gegeten en gedronken zoals ik anders ook zou doen. Ook heb ik expres juist "vette" dingen gegeten en goed even in een stuk brood gebeten om te checken of het er toch niet stiekem afslijt.

Zoals je kan zien is na de lunch nog niks aan te hand en kan ik zonder bij te werken de dag verder doorstaan. Ik had best nog even een beetje gloss op mijn lippen kunnen doen, dat is natuurlijk je eigen keuze. Maar persoonlijk hou ik meer voor een matte look.


Na de lunch hadden de "lipsticks" het wel even wat zwaarder te verduren want het avondeten is natuurlijk wel wat anders dan een lunch, maar eigenlijk zijn ze allebei de test goed doorstaan. Zoals je ziet hebben allebei de merken last van slijtage bij de binnenkant van de lippen. (Sorry voor de slechte foto van Maybelline maar het was al te donker) Maar daar kan ik eigenlijk niet heel erg wakker van liggen, want helemaal voor gek loop je er niet mee. Je kan deze prima bijwerken. Ondanks dat de uitslag op de foto eigenlijk gelijkstand is, is er wel degelijk een winnaar.


Winnaar is misschien een groot woord, want ze zijn allebei prima. Alleen de Maybelline SuperStay 24h lipstick is mijn favoriet van de twee. Waarom? Deze "lipstick" blijft goed zitten, maar voel je ook niet naarmate de dag verloopt. Je hebt vaak met langhoudende lipsticks dat ze gaan trekken en je lippen droog maakt. De SuperStay 24h deed dit helemaal niet en dat vind ik een grote plus punt, maar de L’oreal Infallible lipstick is prima hoor alleen ik pak de ander denk ik toch sneller.


L’oreal Infallible lipstick €15,99 en Maybelline SuperStay 24h lipstick  €14,30 zijn allebei te koop bij verschillende drogisten en parfumeries.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten