woensdag 19 februari 2014

Androgyn model Andrej Pejić


Adrogyn modellen, je ziet ze niet heel veel maar ze zijn er zeker. Een van de bekendste is denk ik wel Andrej Pejić. Je kan hem herkennen van de Hema reclame, ja een paar jaar geleden stond hij model voor de Nederlandse winkelketen en iedereen was (blij) verrast.  Maar dat is echt niet zijn hoogte punt in zijn modellencarrière, daarnaast liep hij onder andere ook shows voor Marc Jacobs en Jean Paul Gaultier. Ook was hij te zien in verschillende magazines zoals I-D Magazine, ELLE, en l'Officiel. Deze jongeman zit dus zeker niet stil.


Met een leeftijd van 22 jaar is hij een opvallende verschijning met zijn vrouwelijke mooie lange haar, volle lippen en sierlijke lichaam. Ze foto's zijn opvallend en bij sommige moet je echt we even twee keer kijken of hij het nou echt is of dat daar iemand anders staat. Een kameleon kan je de vluchteling uit  Bosnië waar hij eigenlijk vandaan komt, ook wel noemen.


Ik zou het leuk vinden als er meer adrogyn modellen zouden zijn, maar jammer genoeg is dit nog niet helemaal het geval. Andrej Pejić vind ik een erg mooie foto's hebben en ik heb dan ook een paar eyecatchers voor je op een rij gezet.Wat vind jij van androgyn modellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten