donderdag 2 januari 2014

Terugkomende trends in 2014


Trends komen en gaan, maar ik weet bijna zeker dat deze trends die ik vandaag op een rijtje voor jullie zet in 2014 blijven bestaan. (Hey! Dat rijmt. :-) ) Laten we eens gaan kijken wat dit nieuwe jaar ons gaat brengen en zo weet je gelijk wat je weer uit de kast moet vissen of nog moet aanschaffen.Hoeden
De beanie trend is erg populair bij jong en oud, maar ook hoeden mogen in het nieuwe jaar veel gedragen worden. Als het koud is kies je bijvoorbeeld voor een wol exemplaar, maar ook tegen de warme zonnestralen is een hoed erg handig en kies je bijv. juist een exemplaar van riet. Wat wel een nadeel is dat als het heel erg waait, je hem zo kwijt kan raken. Maar ach, wie trendy eruit wilt zien die moet er ook wat voor over hebben. Ik snap best dat je niet gelijk voor een eyecatcher van een flaphoed wil gaan, maar ook een subtiel bolhoedje kan erg schattig en modieus zijn.


Neon & Pastel
Ook in 2014 kan je er niet omheen, neon en pastel blijf je terug zien in het modebeeld. Ik ben hier zoals jullie wel weten erg blij mee, want het maakt elke outfit altijd lekker fris. Je kan natuurlijk de trends apart combineren, maar ook met elkaar kan je leuke combinatie's maken. Pas wel op met neon, hou het trendy en rustig, want soms kan het daar de felle kleur ook "goedkoop" ogen en dat willen we natuurlijk niet.


Oversized & blokhak
Hou je van comfi en wil je er toch vrouwelijk uit zien. Dan zijn deze twee trends denk ik prefect voor jou. Stop je naaldhakken maar achter in je kast of verkoop ze, want we mogen weer "comfortabel" met een blokhak lopen. Geen stiletto-hakken  van nog geen 1 cm breed, maar stevige hakken waar je goed mee over de kinderkopjes kan lopen. Het mag er allemaal wat grover en nonchalanter uit zien, dat blijkt ook maar weer uit de oversized kleding die je ook dit jaar weer in de winkels zult zien hangen. Combineer een oversized trui met een mooie strakke skinny en een paar goede (blok)hakken en je ziet en helemaal tip-top uit.


Prints
Van stippels tot ruit en van bloemen tot sterren print. We mogen weer lekker gaan mixen en het kan niet hysterischer genoeg. Ga over de top zoals deze modellen op de foto, maar vind je dit wat teveel van het goede kies dan voor een mooi item en combineer hem met wat basics. Kies eens niet voor top met print, maar voor een broek, rok of misschien wel een te gekke panty. Ook kleine details met prints is erg leuk en eens wat anders.

Dit was een klein overzicht, want er zijn natuurlijk veel meer trends die terug komen. Maar die bespreek ik vast wel een andere keer.


Welke trend vind jij het leukste voor 2014?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten