zaterdag 18 januari 2014

Purple HairVijf maanden geleden kleurden ik mijn haar na lange tijd weer eens in een andere kleur. Het werd rood/bruin en ik was er erg blij mee. Ondanks dat ik het een prima kleur vond, had ik de smaak te pakken gekregen en was ik klaar voor een nieuwe kleur. Rood/bruin is leuk, maar ik vond het tijd voor wat anders en daarom had ik de kapperswinkel alweer snel gevonden. Dit keer ging ik voor paars, donker paars.

Tja, donker paars.. Het ziet er nog al rood/paars uit op de foto. Ik kreeg de "echte" kleur niet zo goed op de foto, de kleur is namelijk juist paarser dan dat hij rood is. Aubergine is misschien wel de juiste benaming.

Dat het wat anders is, is een ding wat zeker is. De meeste mensen zouden het vast niet opvallen, maar als je zo de foto's naast elkaar zet zie je wel degelijk verschil.


Terwijl het rood/bruine juist een warme tint was, is dit een stuk koeler. Wat ik nou het leukste vind, weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik denk dat ik op dit moment mijn nieuwe kleur het leukste vind, ook vanwege het seizoen waar we in zitten.


Net zoals de vorige keer is mijn haar niet van te voren gebleekt en is het eigenlijk gewoon over mijn oude kleur heen geverfd. Ik heb een tube haarverf en waterstofperoxide gekocht en heb de hoeveelheden aangehouden die het winkelpersoneel van de kapperswinkel mij vertelde. Ik ben erg blij met het resultaat en ik zou het zo weer doen. De kleur zal vast nog wel wat minder worden naarmate je het gaat wassen, maar dat is altijd het geval met zulke kleuren. Voor deze kleur-metamorfose betaalde ik €10,50.
Wat vind jij van mijn nieuwe haar kleur?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten