vrijdag 31 januari 2014

& Other Stories komt naar Nederland


Woeehooee!! Het heeft even geduurd, maar eindelijk komt tie er dan. Gister werd het bekend gemaakt en ik als echte & Other Stories-fan wou het toch nog even melden. Vanaf het najaar 2014 opent in Amsterdam de eerste & Other Stories winkel. Dit hippe merk is een kleine zus van H&M en terwijl we eerst naar Londen, Parijs of Antwerpen moesten om te gaan shoppen bij deze geweldige winkel, kunnen we straks ook in ons eigen kikkerlandje onze slag slaan!


Wauw, Hoe fijn is dat! Ik ben super blij met dit goede nieuws en het leuke is ook nog eens dat de winkel goed bereikbaar is. Hij komt namelijk op de Heiligeweg, wat een zijstraat is van de Kalverstraat. Als je weet waar de M.A.C cosmetics winkel zit kan je de & Other Stories winkel er straks tegen over vinden.


De kledingstijl van & Other Stories is eigenlijk een mengeling van Monki en H&M Trend en dan nog iets hipper. Ben je opzoek naar iets unieke en mooie items, dan zou ik zeker eens kijkje nemen op hun website (www.stories.com) om alvast in de stemming te komen. Ik heb een paar items van deze winkel in mijn bezit en één daarvan is de super fluffy trui die je een paar weken geleden in een OOTD voorbij zag komen.


Naast kleding, verkopen ze ook lingerie, schoenen, tassen, make up en overige accessoires. Eigenlijk dus het zelfde assortiment als wat we van H&M gewend zijn. Een perfect shopping walhalla voor de trendy fashionista!


Het is nog even wachten en we moeten deze lente/zomer nog even zonder deze super winkel doen, maar het wachten word zeker beloond! Ik ben benieuwd hoe het er uit komt te zien, jullie ook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten