maandag 6 januari 2014

OOTD: Fluffy Green Sweater


Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan de OOTD met mijn fluffy green sweater van & Other Stories. Ik heb hem al een tijdje in huis en ik vergat hem steeds in het zonnetje te zetten op Did You C.. De reden hiervan is dat hij erg warm zit en omdat het nog niet heeeeeeel koud is geweest, heb ik hem ook nog niet vaak aan gehad.


Ik heb al heel wat fluffy items in mijn kledingkast liggen, dat heb je ook wel gezien in verschillende OOTD's. Alleen deze trui is denk ik wel het "fluffigste" van allemaal! Daarnaast heeft hij ook een hele mooie kleur namelijk smaragdgroen, terwijl mijn andere items zwart of wit zijn.


Het is een comfi trui, voor lekker op de bank maar is zeker ook niet ongeschikt voor een avondje uit of een dagje naar school/werk. Zoals ik al eerder zei is zit hij heel erg warm, dus als het straks gaat vriezen zal ik hem vast en zeker veel dragen.

De textuur van de trui voelt en ziet eruit alsof je een knuffelbeer aan hebt omdat dit zo opvallend is heb ik de rest van mijn materialen van mijn outfit rustig gehouden. Ik kies al snel voor een hele zwarte "onderkant" als ik een gekleurd bovenstuk aan heb. Dit keer koos ik er bewust voor om een gestippelde maillot aan te trekken in plaats van een zwarte en mijn rode boots met zilveren neuzen steken er lekker bij af.

fluffy sweater - & Other Stories
rok - H&M
maillot - Primark
boots - Primark
ketting - Pull and Bear
Om mijn nek draag ik een geweldige ketting! Ik kreeg hem tijdens oud en nieuw toen ik met mijn vrienden een verlate SinterKersteNieuw-avond hield. Ik ben er erg blij mee en past erg mooi bij de outfit.

De fluffy sweaters en vesten vind ik erg leuk en zitten ook nog eens super warm. Iets wat voor mij als koukleum geen overbodige luxe is. Ik ben benieuwd wat jullie van deze trend vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten