zaterdag 25 januari 2014

New in: Holographic Shoes


Liefde op het tweede gezicht was het dit keer, want eerst wou ik ze aansmeren aan een vriendinnetje van mij. "Dat zijn nou eens toffe schoenen" zei ik. Alleen ik zag mezelf er niet mee lopen. Veelte gewaagd , nee ik zit al het hele najaar in mijn "ikdraagalleenmaarzwartekledingmetcomfisneakersmood" en deze opvallende eyecatchers van een stappers paste niet in dat beeld. Tot dat mijn liefde voor holografische items de overhand nam en toen ik ze dan toch even had gepast, was ik verkocht. Deze schoenen zijn helemaal niet té gewaagd, ze zijn perfect voor mij!


Vriendlief noemt het psychedelische schoentjes en het vriendinnetje waar aan ik ze eigenlijk wou aansmeren vind het echte mermaid shoes. Ik weet niet hoe ik ze zou willen noemen, maar dat ik ze tof vind is een ding wat zeker is. Ze zijn alles behalve standaard en maken elke outfit een stuk vrolijker en dat is geen overbodige luxe met nog heel wat donker dagen in het verschiet.


Het model van de schoen lijkt eigenlijk op een gestileerde gymp met een goede maar niet al te dikke zool eronder. Je wordt dus sowieso een paar centimeter groter van deze schoenen en ik die bijna nooit een schoen met een hak draagt vind dat ook wel eens leuk. Naast dat ze van holografische imitatie leer zijn gemaakt zitten er voor de rest geen toeters en bellen aan. Wat wel een leuk detail is, is dat de imitatie leer bewerkt is met een slangenprint reliëf. 


Waar ik ze heb gekocht? Je zou misschien denken in een afgelegen winkeltje wat niet zo bekend is of via internet, maar dat is helemaal niet het geval. Ze komen "gewoon" bij de Monki vandaan en zijn van de nieuwe lente collectie. Monki bevind zich in de Kalverstraat in Amsterdam, op de Steenweg in Utrecht en op het Binnenwegplein in Rotterdam. Ze zijn natuurlijk ook via de webshop te koop. Dus als je ze ook graag wilt hebben, heb je vier kansen. ;-)

Benieuwd hoe ik deze glinsterende pareltjes combineer? Hou de blog dan in de gaten, want ik zal zo snel mogelijk een OOTD online zetten waarin ik ze draag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten