vrijdag 10 januari 2014

New in: Eye Print Scarf


Op een dag zal het dan toch echt koud worden en mogen we het "echt" winter noemen. Tijdens deze koude dagen, draag ik ook graag binnen een shawl en dan geen grof gebreiden maar eentje van bijv. polyester. Je hebt ze in verschillend kleuren en prints en ik zag tussen al het sale van ASOS wel een heel leuk exemplaar liggen. Namelijk deze "Eye Print Scarf", met het alziend oog erop.

Bij de beschrijving van de shawl stond dat hij oversized zou zijn. Nou had ik heel wat verwacht, maar niet zo oversized! Naast shawl zou je hem ook prima als wikkeldoek kunnen gebruiken voor straks tijdens de zomer op bijv. het strand. Maar voor nu kan ik er heerlijk inkruipen en is hij lekker warm.

Ik heb hem hier dubbel gevouwen anders paste hij niet op de foto...

Deze druk beprinten shawl is prima te combineren bij een basic outfit, maar ook bij een stoere street look zal hij erg leuk staan. Je zal hem vast nog wel een keer terug zien komen in een OOTD. Ik ben erg blij met dit opvallende exemplaar en dit maakt de komst van straks de "echte" koude winter een stuk "leuker".


Draag jij ook graag shawls binnen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten