zaterdag 4 januari 2014

Lookbook: Primark Spring 2014


Terwijl de sneeuw nog moet vallen en het nog lang geen -10 is, moeten we ondertussen ons al klaar gaan maken voor de lente. Nou niet helemaal natuurlijk, maar in de winkels hangen over een paar maanden alweer de lente collectie's in de rekken en mogen we weer van wolle dikke truien omschakelen naar luchtige tops.

Het zal vast nog wel even duren tot dat het weer eens 30 graden zal zijn, want ik verwacht eigenlijk nog wel een "echte" winter. Maar we kunnen ondertussen ons al opwarmen met het lente lookbook van Primark.

Urban, grafische prints en veel pastel. Dat zijn wel de drie kernwoorden die ik bij dit lookbook vind passen. Zo zien frisse jurkjes, oversized shirts, opvallende accessoires en de wel bekende crop tops.

Er zitten wel leuke dingen tussen en vooral de accessoires en verschillende grafische tops vind ik erg leuk. Alleen had ik er eigenlijk wel meer van verwacht, maar misschien komt dat ook wel omdat sommige items nou niet echt mijn ding zijn. Ik heb mijn favorieten aangeven met een "<3" en ik ben ben benieuwd welke items jullie het leukst vinden.<3
<3<3


<3

bron afbeeldingen

Wat vind jij van het Primark lookbook?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten