woensdag 8 januari 2014

FOTD: Black & Blue


Een dag zonder eyeliner is voor mij best een beetje saai. Ik kan eigenlijk niet zonder en je ziet me dan ook echt dagelijks met een "mooie" lijntje boven mijn ogen. De ene keer gaat dit beter dan de andere keer, maar zonder is eigenlijk bijna geen optie. Het is echt niet dat ik niet zonder over straat loop, want dat doe ik wel zeker alleen mis ik dan wel wat.

Tijdens het maken van deze FOTD wou ik een basic look maken met natuurlijk een eyeliner wing, die ook even iets meer pit had. Ik ruilde mijn zwarte eyeliner niet in voor blauw, maar gebruikte ze allebei en maakte een dubbel wing. Deze look is eigenlijk heel simpel. Zet eerst met je blauwe eyeliner (ik gebruik vloeibare) een brede wing. Hij moet namelijk straks na het zetten van de zwarte lijn ook nog te zien zijn. De volgende lijn is even een klusje want je kan/mag nu niet verkeerd gaan. Zet zo dicht mogelijk langs je wimperrand een zwarte dunne lijn en maak hier ook een wing aan. Klaar is KEES!! Een kind kan de was doen.


Voor de rest is de make up look lekker simpel. Ik draag een perzik-kleurige blush en een transparante lipgloss. Een mooie rode of roze lipstick zou trouwens ook erg leuk staan.Draag jij vaak (gekleurden) eyeliner?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten