zondag 26 januari 2014

Did You C..: januari 2014


Hey Hallo! Het is weer de laatste zondag van de maand en de eerste Did You C.. van het jaar staat online. Ik heb weer heel wat meegemaakt in de januari en vandaag kijk ik samen met jullie terug op deze gezellige maand.
De maand begon natuurlijk met het vieren van oud&nieuw. Ik vierde dit bij een vriendinnetje thuis waar ik samen met nog wat andere vrienden "Sinterkerstennieuw" vierde. ;-) We hadden van te voren loodjes getrokken en we maakte allemaal een mooie surprise. Ik kreeg een echte pinata (zie eerste foto) die ik ook nog eens kapot moest slaan. Dat was nog een hele klus kan ik je vertellen.. Vuurwerk stak ik niet af, op dit ene sterretje na. Op de laatste foto sta ik gezellig met één van mijn vrienden, Roy!


Leuk hoor zo lang opblijven met oud en nieuw, maar eigenlijk kan ik daar helemaal niet tegen. Ik heb mijn slaap nodig en daarom was het 's middags tijd voor lekker op de bank hangen met een dekentje. 


In het begin van het jaar regende het zo hard, dat ik nog net niet zwemmend naar huis moest. Ik was echt zeiknat en ik kan je vertellen dat ik echt wel een paraplu gebruikte, alleen die had weinig zin..


En toen viel het licht opeens uit..! 


Tijd voor gezelligheid! Zoals jullie misschien wel weten volg ik mijn studie op Akademie Vogue en omdat je steeds zelf mag bepalen in welk jaar welk vak je wilt volgen zit je telkens in een andere klas. Met een paar lieve klasgenootjes waar ik vorig jaar mee in de klas zat ging ik lekker lunchen in Utrecht. Het was erg gezellig en we hebben weer goed bijgekletst. 


Sushi!! Mijn zus kwam gezellig eten en ze bestelde een schaal vol sushi. Erg lekker en ik kan er dan ook geen genoeg. Nom..nomnommmm! Voor sushi kan je me wakker maken. :-)


Na ongeveer een half jaar niet naar de kapper te zijn geweest, werd het wel weer eens tijd om er een bezoekje aan te brengen. Ik stelde het telkens weer uit omdat mijn pony steeds te kort werd geknipt en dat zag er altijd zo maf uit, dat ik liever het heft in eigen handen wou houden en zelf mijn pony knipte. De rest van mijn haar was nu toch echt ook aan de beurt, dus ik waagde de stap maar weer eens. Gelukkig heeft de kapper dit keer weer goed geluisterd en werd m'n pony niet te kort geknipt. Woeehooee!! Ik was helemaal blij en ik hoefde me niet te schamen als ik de deur uit gingen. ;-)


Ik kreeg opeens een berichtje van een vriendinnetje of dit mijn hand toevallig was. Haha, JA! Breaking Rocks had mijn foto van Instagram gebruikt voor op hun Facebookpagina.


Een lekker ontbijtje. Magere kwark met banaan en kokos. Jammie!


Mijn lieve neefje van twee, wou dat hartje (tattoo) op mijn arm wel even inkleuren. Dat was namelijk veel mooier. 


Het was weer eens tijd voor een ander kleurtje in mijn haar. Het eindresultaat kon je vorige week al in een apart blogbericht zien. Gemist? Klik dan hier. 


Jaja, eindelijk! Vanaf vorige week volg ik dan eindelijk "Game of Thrones". Van me zus moest ik het al een jaar geleden ofzo volgen, maar het kwam er steeds niet van. Nu heb ik heel wat in te halen, maar seizoen 1 heb ik al bijna helemaal gezien. Wel moet ik zeggen dat ik het soms best heftig vind met al die hoofden die door de lucht vliegen.. 


Selfie time met mijn mooie studs sweater van H&M. Ik vind hem nog steeds erg tof!


Dit is alweer de laaste foto van de Did You C.. januari. Ik hoefde een keer niet op donderdagavond te werken en ging zelf even de klant spelen in plaats van de verkoopster. Bij mijn bezoek aan de Primark scoorde ik jammer genoeg niet zo goed. Ik heb maar twee dingetjes gekocht dus dit keer weer geen mega shoplog. Wie weet de volgende keer, want het word echt weer eens tijd. 


Hebben jullie ook een leuke januari gehad?


Fijne zondag en tot de volgende keer!
Liefs Chamali

P.s: Volg me via Instagram (@didyouc) en blijf zo dagelijks up to date. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten